Spa Wellness

 
 Waar water de hoofdrol speelt en je omringd wordt door warm kasteelgrind, kleuren en geuren.
 

 

De Wellness Pearl is mijn  paradepaardje én mijn passie, waar elke lichaamsverzorging een feest is en ik oneindig kan werken met scrubs, water, schuim, stoom, olie, packings… Waar je verstevigende, ontgiftende en ontslakkende behandelingen kan ondergaan maar ook  lichamelijk en geestelijk kan herbronnen.

 

  • Dode zeezout scrubs : Ylang ylang, Mentol, Eucalyptus, Rozemarijn, Lavendel, Coco’s, Chocolade, Sucar.
  • Pakkings : Cool 4 men, Coco’s, Cleopatra, Flower passion, Aloe Vera, Lavendel, Chocolade, Algen, Rhassoul, Zwavel.
  • Body Butters : Coco’s, Cleopatra, Ylang ylang, Cool 4 men, Eucalyptus, Flower Passion.
  • Algotherm : Silhouette, Remineralisant, Cryogène

 


Lichaamspeeling

20160523_113740_resized

hamam_  dode zeezoutscrub_  waterverwenning_  body butter time_

 

Regelmatig jouw huid verwennen met een scrub omdat dit niet enkel de dode huidcellen verwijdert waardoor jouw huid zijdezacht aanvoelt maar ook omdat je een betere microcirculatie in de hand werkt met als gevolg : celvernieuwing en huidversteviging.  Door het gebruik van dode zeezout dat verschillende minerale en oligo-elementen bevat krijgt jouw huid een boost en opkikker.

 


Been Vitaal

20160523_120820_resized

scrub_  hamam_  cryopakking_  waterverwenning_ serum_  verfrissende gel_

 

En behandeling voor vermoeide benen waar vooral de cryopakking een weldadig, stimulerend effect heeft op de bloedsomloop en verkwikkend is.  De werkstoffen in het serum en de gel geven een direct ontspannend en comfortabel gevoel.  Ideaal tijdens de zomermaanden.

 


Pre Sun Treatment

cropped-DSC_0885-e1456760874799-2.jpg

body scrub_   face scrub_  hamam_  pre sun time_

 

Dé voorbereiding van jouw lichaam én gelaat voor dat egaal, bruine tintje.  Afwerking met een complex dat de melanine vorming stimuleert en jouw huid beschermt tegen zonnebrand.

 


Pearl Treatment

20160523_120332_resized

scrub_  pakking_  hamam_  waterverwenning_ body butter time_

 

Totaalbehandeling want de inleidende scrub zet alle poorten open om de werkstoffen van de pakking optimaal te laten inwerken. De keuze van jouw pakking is vrij uitgebreid : verstevigen, ontslakken, ontgiften, huidproblemen, gewrichtsklachten of wil je volop genieten van zachte geuren.  De waterverwenning maakt dat je extra kan ontspannen en een lichte massage met de Body Butter als afsluiter laat jou nog lang nagenieten van deze behandeling.

 


Soap Dream

20160411_155742_resized

hamam_  waterverwenning_  zijdescrub_  schuimmassage_  body butter time_

 

Een Arabisch ritueel dat naast reinigen en voeden ook heel veel ontspanning biedt door de zachtheid van het schuim.  Een voorbereidende hamam-sessie maakt jouw huid klaar voor de scrub met een zijdehandschoen.  Met het schuim dat gemaakt wordt met de moeder der zepen “Aleppo zeep” is het zalig genieten door de zachte en diepgaande massagebewegingen.

 


Luxe Pearl Treatment

Wellness Pearl Treatment

scrub_  packing_  hamam_  rugmassage_  body butter time_

 

Doordat er een diepe relaxatie is ontstaan tijdens de Pearl Treatment is een rugmassage buiten een zalig extraatje, de ideale manier om gespannen spieren te ontlasten.

 


Kerala – Shirodhare

imagesYR56ET5J

Ayurvedisch ritueel_  scrub_  kerala massage_  warme oliestroom_

 

De Shirodhara behandeling is een onderdeel van een Ayurvedisch ritueel dat in Indië wordt toegepast wanneer men een nieuwe weg inslaat zoals, trouwen, andere job…
Hierin staat reinigen centraal : daarom wordt eerst het lichaam gescrubd en volgt er een ‘kerala’ gelaatsmassage om openheid te brengen zodat de warme oliestroom op het 3de oog optimaal ervaren kan worden.  Het meest kenmerkende aan deze behandeling is dat ze niet enkel geestelijke rust brengt maar ook de hypofyse en hypothalamus stimuleert.

 


Pure Balance

cropped-DSC_0885.jpg

gelaatverzorging_  scrub_  pakking_  hamam_  rugmassage _  body butter time_

 

Intensief genieten van een arrangement waar zowel lichaam als gelaat aan bod komen.  Gepersonaliseerd door overleg van het programma, aangepast aan jou specifieke wensen.

 


 

 

Wellness Pearl behandelingen

Lichaamspeeling 45′ € 50
Been Vitaal 50′ € 55
Pre Sun Treatment 50′ € 55
Pearl Treatment 65′ € 70
Soap Dream 90′ € 85
Luxe Pearl Treatment 95′ € 95
Kerala – Shirodhara 90′ € 95
Pure Balance 95′ € 95
Pure Balance Intensif 125′ € 125